Webside drift

For å sikre at en nettside/nettbutikk fungerer som forutsatt trengs vedlikehold.

Vedlikehold av nettside & nettbutikk 

HVA ER NETTSIDE DRIFT?

Felles for alle nettsider og nettbutikker er at det må vedlikeholdes regelmessig etter lansering. Økende krav fra markedet gjør at bedrifter presses til å holde innholdet på nettløsningene sine oppdatert til enhver tid. Nye bilder og tekster må legges inn med jevne mellomrom.

I tillegg trengs det jevnlig oppdatering av plattformer og funksjoner for å tette sikkerhetshull som oppstår etter hvert som farene for innbrudd på hjemmesiden øker, som for eksempel pga ved hacking. Vi tilbyr nettside drift innen vedlikehold og redigering.

Vedlikehold av nettside & nettbutikk

Vedlikehold (Sikkerhet)

For å ha en trygg nettside må man ta regelmessig backup av filer, database, maler, opplastinger og utvidelser.

Å administrere nettsides kommentarer, og blokkere uønskede meldinger som gjentatte ganger blir laget ut på din nettside.

Grundig og regelmessig testing av alle funksjonene som for eksempel kontaktskjema, søkefunksjon, handlekurv og innloggingsfunksjon.

Laste ned og oppdatere siste versjon av wordpress rammeverket.

Levere komplette og fullverdige løsninger, som inkluderer alle deler av sikkerheten.

Laste ned nødvendige oppdateringer for wordpress plugins.

Vi tilbyr en vedlikeholdspakke som består av alle overnevnte oppgaver for å sikre at din nettside fungerer som forutsatt. Pris på vedlikeholdspakken er kr 1500,- (eks. mva.) per måned per domene.

Redigering

Legge til, fjerne eller redigere innhold. innholdet kan bestå av nyheter, sider, linker, tekster og bilder.

Legge til, fjerne elementer, eller redigere webside-oppsett.

Vi tilbyr redigering som består av overnevnte oppgaver. Pris på redigering/endring av nettside er kr 800,- (eks. mva.) per time.

Redning av nettside

Hvis nettsiden ikke fungerer som den skal og eieren av nettstedet ikke har signert vedlikeholdspakkekontrakt, prøver vi å diagnostisere problemet og gjenopprette nettsiden. Det er dessverre kun liten sjanse for å redde en nettside i denne situasjonen. Derfor anbefaler vi at alle nettsider må ha en vedlikeholdspakke  for  å sikre at din nettside/butikk fungerer som den skal. Pris for nettsideredning er kr 1500,- (eks. mva.) per time, uansett om vi kan redde nettsiden eller ikke.