Animasjonsvideo2018-09-05T11:26:06+00:00
Video animasjon
(motion graphics)

Med en enkel forklaringsvideo kan informasjon forklares på en enkel måte. Potensielle kunder trenger ikke lese masse tekst for å finne ønsket informasjon.

Video animasjon (motion graphics)

Vi lever for å fortelle ditt budskap/ forretningshistorie på en profesjonell måte!

Hva er animasjonvideo (motion graphics)?

Animasjonsvideo har mange navn og mange kategorier. Navn som motion graphics, animasjonsfilm, bedriftvideo, bedriftfilm m.m. er kjente navn, videre kan animasjonsvideo kategoriseres som produktvideoer, forklaringsvideoer (explainer videos), presentasjonsvideoer, kjøpshjelpvideoer, rapporteringer, reklamevideoer og levende animasjon av bedriftens logo eller varemerker.

Som du ser er der mange områder hvor animasjon kan være en fantastisk formidler av ditt budskap. I dagens internettverden blir animasjon bare viktigere og viktigere for å formidle noe. Dette, fordi kundene mer og mer forventer å motta informasjonen formidlet til dem i form av media, slik at de selv ikke må kaste bort tiden på å lese det.

For eksempel kan en effektiv og treffsikker animasjonsvideo, utdatere tekster og powerpointfiler, og gjøre informasjonen mer underholdende, informative og mer tilgjengelig for dagens kunder.

Vi i TenneT tilbyr animasjonsvideoer for ett hvert budsjett, så hvis du er klar for å bruke denne kommunikasjonsformen ta kontakt med oss nå!

Vår animasjon er presis, morsom, effektiv og enkel og får ut budskapet ditt på en kvikk, elegant og profesjonell måte!

Under finner du en kort animasjonsvideo vi laget for å forklare hva animajsonsvideo er, trykk på spillknappen og se selv!

Ved å svare på noen uforpliktende spørsmål kan du selv beregne hva en animasjonsvideo koster

Hva er fordelene med animasjonsvideo?

Her er 10 grunner til at animasjonsfilmer er bra for din bedrift.

Motion graphics er kvikk visuell kommunikasjon.

Animasjonsfilm /animasjonsvideo produseres billigere enn videoproduksjon. Pris på animasjonsvide starter fra kr 3.000.

Det er ingen grenser når det gjelder motion graphics.

Kunder i dag er mer vant til å lære ved å se visuelle ting, dette fordi vår kommunikasjon skjer mer og mer igjen en media hverdag,og fordi det ligger vår hjerne nærmest å lære igjennom en visuell verden. De fleste av oss, ja faktisk 60%, vil heller se en online video heller enn å måtte lese tekst på en nettside for å lære den samme informasjonen.

Å vise en video med lyd og visuelle virkemidler formidler ditt budskap på en måte som gjør at målgruppen din husker budskapet bedre enn hvis budskapet var formidlet via en tekst.

YouTube, Vimeo, Facebook, Twitter, Pinterest, Linkedin er sosiale medier vi alle er blitt kjent med i de siste årene, disse baserer seg mer og mer på å kommunisere med motion graphics. Disse sosiale mediene bygger ut mulighetene for brukerne til å kommunisere med animasjonsvideoer fordi dette er hva kundene vil ha, og budskapet i animasjonsvideoene er lettere å dele enn tekst.

Med en enkel forklaringsvideo kan informasjon forklares på en enkel måte. Potensielle kunder trenger ikke lese masse tekst for å finne ønsket informasjon.

Animasjonsvideoene får flere til å besøke nettsiden din. Disse videoene formidler budskap du ønsker å formidle til dine besøkende på din nettsiden på en interessant og engasjerende måte. De skaper også en emosjonell forbindelse som kan bli en viktig steg i retning av å få besøkende på din nettside til å bli kunder. Forklare du produktet ditt eller tjenesten din med en video har undersøkelser vist at dette fører til at 80% føler seg tryggere på å kjøpe fra deg!

Forklarer på en proff, kort, effektiv og rask måte.

Animasjonsvideoer henger høyt hos både Google og Bing, og kan lett føre til høyere eller selv topplasseringer i disse søkemoterene! Samtidig øker tiden personer besøker din nettside og også lengden de besøker din nettside, hvilket også er en viktig faktor i søkemotorplasseringsfunksjonen som Google og Bing bruker for å gi en nettside topplasseringer!

forklaringsvideoer (explainer videos), presentasjonsvideoer

Prosessmodell

Animasjonsvideo? Vi gjør det på 1-2-3
lage animasjonsvideo firma

1. Kartlegging  og kontrakt

I denne fasen skal vi sammen vurdere hva som skal i filmen, vi må finne ut hva du ønsker å oppnå med animasjonsvideoen og hva som er din målgruppe. Så skriver vi kontrakt som forplikter og garanterer begge parter at vi er enige om hva som skal gjøres og til hvilken pris!

2. Lage og design

I denne fasen lages det vi kom fram til under kartleggingsperioden – i sammen lager vi nå konseptet, strukturen, historien, manuset og teksten som narratoren (fortelleren) skal lese. Videre designer oganimerer vi videoen. I siste del legger vi til musikk og fortellingsstemmer (voiceover) som vi har blitt enige om skal være med.

3. Lansering

Først i denne fasen sender vi videoen ut til kunden i full HD kvalitet, etter første tlbakemelding fra deg (kunden) redigerer vi videoen hvis nødvendig, og etterbehandler etter ditt behov. Den endelige tilbakemeldingen gir deg som kunde muligheter til å gi beskjed om alt fra overganger, tidsbruk og generelle detaljer, før vi endelig kan publisere videoen, slik at du kan bringe budskapet ut til dine potensielle kunder og tiltrekke deres oppmerksomhet på en profesjonell og engasjerende måte.

Typer av animasjonsvideoer

Type 1: Tilpasse ferdig tilgjengelige animasjonsvideoer med deres budskap /forretningshistorie

Her kan vi redigere og tilpasse tilgjengelige videoer til å fortelle din forretningshistorie. Denne typen animasjonsvideoer har limitert utvalg av modeller å bruke, men kan produseres veldig rimelig og kan fortsatt gi et effektivt og profesjonelt budskap.

Type 2: Håndtegne
/skisse animasjonsvideo fra bunnen

Her lager vi animasjonsvideoer fra tegnebordet og vi står derfor fri og kan derfor produsere alt hva du kan forestill deg.

Hva koster en animasjonsvideo?

Pris for en animasjonsvideo er avhengig av flere forhold, d.v.s.: varigheten, manusforfatting, stemme, musikk, animasjon og grafisk design. Her kan du selv beregne prisen på en animasjonsvideo og bestille videoen som passer til ditt behov.

Video typen
Hviken type animasjonsvideo vil du ha?
Video lengde
Hvor mange sekunder skal videoen være?
 
 
Kr0.00
Manusforfatting
Har du manus?
 
 
Kr0.00
Musikk og lydeffekter
Vil du ha tilpasset bakgrunnmusikk og lydeffekter på videoen?
 
 
Kr0.00
Narrator
Ønsker du å ha voiceover (en som forteller historien)?
 
 
Kr0.00
Video lengde
Hvor mange sekunder skal videoen være?
 
 
Kr0.00
Manusforfatting
Har du manus?
 
 
Kr0.00
Unike animasjons-karakterer
Vil du ha egne unike karakterer på animasjonsvideoen?
Hvor mange karakterer vil du ha?
  • - velg et alternativ -
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
 
Kr0.00
Storyboard
Vil du godkjenne storyboard før vi lager videoen?

Hva er storyboard?

 
Kr0.00
Musikk og lydeffekter
Vil du ha tilpasset bakgrunnmusikk og lydeffekter på videoen?
 
 
Kr0.00
Narrator
Ønsker du å ha voiceover (en som forteller historien)?
 
 
Kr0.00
Totalpris (eks. moms):Kr 0
Moms (25%):Kr0
Totalpris (inkl. moms):Kr0
bli synlig på nett
Fant du det du så etter?

Så bra! Skriv din kontaktinformasjon her, så tar vi kontakt med deg! Eller ring oss mellom kl 10-17 på 930 88 040 på hverdager, for en uforpliktende samtale!

Ikke fortvil! Ta kontakt med oss på telefon 930 88 040, mellom 10-17 på hverdager, eller legg igjen navn og info under så kontakter vi deg.

tennet, Design av hjemmeside i Bergen, fornuftig nettside design, rimelig nettside design, prisgunstig nettside  design. Søkemotoroptimalisering av nettside, lage hjemmeside bedrift, nettside design, nettside design i Bergen, lage hjemmeside for bedrift, profesjonell hjemmeside. webside design, ny hjemmeside wordpress, hjemmeside bedrift, lage nettside, hvordan lage hjemmeside,tenet.no, hjemmeside design pris, nettside design tennet.no, vedlikehold av nettsider, Nettside pris kalkulator, WEBTJENESTER, Design & utvikling av websider, lage brukervennlig nettsider, Hva koster en nettside, Hva koster søkemotoroptimalisering (SEO), Hva koster vedlikehold av websider, Søkemotoroptimalisering (SEO), VEDLIKEHOLD AV HJEMMESIDE, internettbyrå, totalleverandør av webtjenester, Lage hjemmeside, nettside pris, pris på nettside, hjemmeside pris, nettside design pris, hva koster en nettside, webside pris, lage hjemmeside pris, lage nettside, nettside design pris.

synlig , lage brukervennlige nettsider,  Ryddige nettsider , nettsidedesign. En god nettside, Websiden, tilpasningene, lager responsive nettsider,  responsivt design, Hva er responsive nettsider.

 

automatisk skjermstørrelsen, brukeropplevelse, nettsidene, maobilvennlige, mobiltilpasset. oppretter brukervennlige nettsider, publiseringsløsning, WordPress,  (CMS)-platform. gratis support og opplæring, administrasjon av nettsidene, gratis webhosting, gratis domenenavn , gratis webhotell, epostkontoer ,
SEO tilpassede nettsider, SEO tilpasset,  Søkemotoroptimalisering (SEO), rangering på søkemotorens resultatsider, drift av nettsider, sikkerhet , vedlikehold av nettsider, hjemmeside kontrakt. starte nettbutikk

automatisk pris-kalkulator, priskalkulatoren ,  beregne hvor mye en nettside koster, Utviklingsmodell, Ny nettside? , målgruppe, Design og utvikling, sidelayout, Lansering og testing, nettstedet , Pakkeløsning, WordPress løsning, Kontaktskjema, galleri, kart fra Google. Rask levering, Stilrent og moderne design, branding fra idé og konsept,  forretningen,  komplett løsning med høy kvalitet til rimelig pris. «Fornøydhetsgaranti»

Lage Nettbutikk, starte Nettbutikk, drive nettbutikk, velfungerende nettbutikk , administrasjonsløsning ,

fleksible betalingsløsninger. Pengemaskin, Ny nettbutikk? 

Markedsføring med SEO, Kom øverst på søkemotorer!, øker synlighet i søkemotorene

, langsiktig strategi, organisk søk, Search Engine Optimization,  bedre synlighet , resultatsider, få nettsiden til topps hos Google/Bing.

topplassering ,  potensielle kunder, søkeatferd , Annonsering på Google (AdWords), skreddersyr , Følg 3 trinn til å bli mer synlig på søkemotorer, SEO pris, Forbedring av hastighet.

«On-page»-SEO, Nøkkelordforskning, Bruk av nøkkelord i overskrifter og innhold, Bruk av nøkkelord i nettadresser, Optimalisere innhold, Optimalisere titteltags, Bruk av gode Meta-beskrivelser, Lage intern link-building. «Offpage»-SEO: Redusere fluktfrekvens (forbedre brukeropplevelse), Social media marketing (SMM), Integrere sosiale medier, Grå lue (gray hat) ekstern lenkebygging. Bedriftsidentitet

A til Å for nyoppstartede bedrifter, et strålende tilbud, nyetablert forretning,  å bli kjent og synlig, nytt firma tiltrekke oppmerksomhet  visuell kommunikasjon. utvikling av nettstedet. designerteam .

stjele oppmerksomheten, Beste prisene på markedet. Grafiske elementer

Velg grafiske elementer som du ønsker å ha.

Design av logo, Design av visittkort, Design av brosjyre, Design av meny, Design av e-postmall, Design av innlegg i sosiale medier, Design av Twitter-banner, Design av Pinterest-grafikk, Design av Google+-forside, Design av YouTube-kanalgrafikk, Design av presentasjon, Design av skrivebordsbakgrunn, Design av blogg-grafikk, Design av informasjons grafikk, Design av plakat, Design av gavekort, Design av etikett, Design av brev overskrift, Design av linkedin-banner, Design av invitasjon, Design av fotomontasje, Design av Facebook-banner, Design av konvolutt, Design av kalender,

50% rabatt på ny nettside/nettbutikk. Vedlikehold av nettside & nettbutikk . NETTSIDE DRIFT, nettløsningene , tette sikkerhetshull . Vedlikehold (Sikkerhet), datahjelp i bergen

Sikkerhetskopi Forebygging av spam Testing av funksjonalitet, Oppdatering av rammeverk, Forebygging av hack, Oppdatering av funksjoner

Redigering av innhold, Endring av utseende. Legge til, fjerne elementer, eller redigere webside-oppsett.

Hva koster vedlikehold av nettside og nettbutikk? Engangsbetaling, Drift av nettside og nettbutikk.

Spesielle funksjoner, Kontaktskjema, Bildegalleri, kart fra Googl.e, Blogg, Flere språk, Søke mulighet, Online chat. Forum, Medlemssider – registrering, Nyhetsbrev mulighet, Bestillingsskjemaer, Rating system (Innhold-vurdering), Sikkerhet og brannmur, Ikoner for å justere tekstørrelse, Integrasjon mot sosiale medier, Knapper for deling på sosiale medier. WordPress Maler

Nettbutikk funksjoner, Betalingsløsning (PayPal)Betalingsløsning (Visa)Produkt skalerbarhet, Integrering mot PostNord og Bring, Produkt sortering og filtrering, Produkt vurderinger og anmeldelser, Produkt Kategoriering, Rabattordninger, Viktige produkter, WooCommerce-abonnementer, Bestillingsskjemaer, Produktpakker, Forsendelsessporing, Google Product FeedSikkerhet (SSL-kryptering), Pris av din nettbutikk

– Kreativt & Digitalt Byrå i Bergen | En Komplett Løsning Med Høy Kvalitet 

www.tennet.no/

Vi har lang erfaring innen branding fra idé og konsept, gjennom design og innhold, til lansering og vedlikehold. «100% fornøydhetsgaranti»

 

– Nettsidedesign i Bergen | Ny nettside? Vi Lager Nettsider på  1 – 2 – 3 

www.tennet.no/nettside-design/

3 trinn mot din nye nettside | Nettside design pris Bergen | pris på hjemmeside | lage nettside WordPress | lage hjemmeside for bedrift | lage blog

 

Hva koster en nettside i 2018? Pris på en webside? Hjemmeside pris? 

www.tennet.no/bestilling-nettside-design/

Her kan du selv beregne pris på en nettside og bestille enhetene som passer til ditt behov. Hvor mye koster en nettside? Hjemmeside pris? Pris på webside?

 

 

– Lage nettbutikk på 1 – 2 – 3 | Starte nettbutikk? 3 trinn mot ny nettbutikk 

www.tennet.no/lage-nettbutikk/

Ønsker du å lage nettbutikk, men er usikker på prosessen videre? Få alt på ett sted! Nettbutikk, betalingsterminal og datakasse i samme system.

 

– Hva koster en nettbutikk i 2018? Pris på en nettbutikk? Nettbutikk pris? 

www.tennet.no/bestilling-lage-nettbutikk/

Du kan selv beregne pris på en nettbutikk og bestille enhetene som passer til ditt behov. Hvor mye koster en nettbutikk? nettbutikk pris? Pris på nettbutikk

 

– 3 trinn til å komme øverst på søkemotorer! (Google & Bing) ***** 

www.tennet.no/markedsforing/

Hvordan bli mer synlig på nett? Markedsføring med SEO. Komme øverst på google, SEO pris, første side på google, nettside SEO, søkemotoroptimalisering.

 

– Vi Hjelper Deg Å Treffe Dine Mål | Ta Gjerne Kontakt Med Oss! 

www.tennet.no/kontakt/

Webjenester (Design, Drift, SEO) | Grafiske Tjenester (Firmaprofilering, Motion Graphics). Ta gjerne kontakt med oss dersom du/dere lurer på noe.

 

– Pris På Vedlikehold Av Websider i 2018 (Nettside Drift) ***** 

www.tennet.no/drift-av-nettside-og-nettbutikk/

Vi i TenneT tilbyr nettside drift innen vedlikehold og redigering av hjemmeside for å sikre at din nettside/nettbutikk fungerer som forutsatt.

 

– Datahjelper.no | Reparasjon Av Datamaskin | Datahjelp i Bergen 

reparasjon.tennet.no/

Trøbbel med IT-utstyret? Vi hjelper deg med reparasjon av datamaskin i Bergen. Har du treg PC? Sikkerhetskopi, Reparasjon (datahjelp), Raskere PC.