Kom øverst på søkemotorer!

Ved å bli mer synlig på Google/Bing er du mer tilgjengelig for de som søker etter det DU tilbyr.

Markedsføring med SEO

 

Vi øker synlighet i søkemotorene med en langsiktig strategi. Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å kjenne din målgruppe og vite hva de er ute etter.

bli synlig på Google

Hva er egentlig SEO (organisk søk)?

Ja, hvordan forklare det på en enkel måte! SEO er forkortelsen for Search Engine Optimization. Dette betyr Søkemotoroptimalisering på norsk! Og SEO er teknikken vi bruker for å få siden vår til å bli listet som nummer 1 istedenfor nummer 5 og få 3-5 ganger mer trafikk, dette er jo gratis nye kunder og derfor også veldig fint for bedriften!
Vi i TenneT kan hjelpe deg med din nettside til å nå til topps i Google og Bing. Ta kontakt med oss idag og vi kan jobbe sammen med det mål og gjøre deg så synlig som mulig i en eventuell SEO søk fra kunder som søker etter dine tjenester!

Visste du at det er søkeord som inntar førsteplassen i søkemotorenes organiske resultater?

Hvis man kan øke synligheten i Google og Bing og oppnå slik gratis trafikk som nevnt ovenfor, er det virkelig verd det for vårt firma! Her gjelder det og
kjenne sine kunder. Vi bør derfor prøve å entre våre kunders tankemønster å finne ut hvordan kundene tenker! Dette kan TenneT og vi kan utføre en analyse av forskjellige muligheter du og ditt firma har for å øke mulig bruk av SEO og trafikken det kan tjene deg!

Statistisk sett er det vist at av 200 som trykker seg inn på en nettside i Google, så trykker rundt 70 stykk seg inn på førstevalget, mens kun 12 trykker seg inn på femteplassen – dette er en viktig forskjell.

Ved å bli mer synlig på Google/Bing er du mer tilgjengelig for de som søker etter det DU tilbyr. Det er ved å kjenne og forstå dine potensielle kunders behov og søkeatferd du tiltrekker deg nye kunder via søkemotorer.

Annonsering på Google (AdWords)

Google Adwords, eller betalte annonser, er et flott tillegg til organisk søk i Google. Når man søker på et bestemt ord eller produkt finner man som regler 4 toppannonser i denne søkemotoren.

Med Google Adwords betaler du per besøker som trykker seg inn på din nettside/nettbutikk – du betaler altså kun per besøker som kommer inn via annonsen. Annonsene blir rangert fra 1-10 avhenging av kvaliteten på innholdet og estimert potensial, der en lav rangering betyr høyere kostnad og færre visninger. Vi skreddersyr dine annonser slik at markedsføringen blir kostnadseffektiv.

Følg 3 trinn til å bli mer synlig på søkemotorer

SEO pris: kr 500,- per time
Registrering i søkemotorer (Google, Bing)
Forbedring av hastighet
«On-page»-SEO:
Nøkkelordforskning
Bruk av nøkkelord i overskrifter og innhold
Bruk av nøkkelord i nettadresser
Optimalisere innhold
Optimalisere titteltags
Bruk av gode Meta-beskrivelser
Lage intern link-building
«Offpage»-SEO:
Redusere fluktfrekvens (forbedre brukeropplevelse)
Social media marketing (SMM)
Integrere sosiale medier
Grå lue (gray hat) ekstern lenkebygging

Innholds­markedsføring (Content marketing)

For å være suksessfull med innholdsmarkedsføring bør man kunne vise at man er ekspert på sitt område. Dette vil gi deg autoritet og gjøre at kundene velger deg fremfor konkurentene dine, det er viktig å dele informasjon og gi verdi til kundene dine.

Vi kan lage godt, relevant og interessant innhold som engasjerer dine kunder og dermed får de til å velge deg som leverandør, heller enn noen andre. Vi spesialiserer i innholdsmarkedsføring og har dette som fagfelt.

Vi i TenneT analyserer din situasjon, vurderer din målgruppe og utreder en strategi for hele din innholdsmarkedsføring. Vi lager relevante publiseringer for din målgruppe og ditt fagområde.

Vi vil lage relevant, godt og engasjerende innhold for din målgruppe. Vi kan videre utføre jobben med å lage kundemagasin og/eller løsninger på sosiale medier, og også nettsidens innhold.

Vi vil øke verdien av din investering i din nettside, med at den blir mer synlig og innholdet fører til at de som ser på din side kommer oftere tilbake.