Nå er det Mobil først som teller, ikke lengre Mobilvennlig!2018-08-23T18:54:42+00:00

Project Description

Mobilvennlig nettside

Mobil design og webdesign generelt utvikler seg kontinuerlig for å finne bedre måter å gi brukerne bedre opplevelser på. Bare se på hvor langt vi har kommet siden mobilene begynte å kunne bruke internett, da det de mobile brukerne opplevde på nettet, var skrivebordssider på sine små mobilskjermer.

Vi husker alle hvor dårlig en opplevelse det var. Endeløs klemming og rulling ble krevd for å lese innhold, og utfylling av et webskjema var veldig vanskelig.

Siden mobilnetttrafikk ble en realitet, begynte bedrifter å innse nødvendigheten av å utforme nettleseropplevelsen som var funksjonell på mobilen, og løsningen vi først kom opp med var mobile nettsteder. Disse områdene var helt skilt fra sine desktop-følgesvenner, og fordi det ble antatt at mobilbrukere hadde færre behov enn desktop-brukere og ikke ville ha tilgang til samme bredde av informasjon, utgjorde de svært fjerne versjoner av skrivebordssider. Det var en forbedring, men det var fortsatt alvorlige begrensninger for brukeren.

Til slutt, etter å ha realisert at mobilbrukere virkelig ønsket mobile opplevelser som var innholdsrike, kom vi til responsiv design, der et enkelt nettsted er designet for å tilpasse seg ulike enheter. Denne tilnærmingen gir alt nettstedets innhold til alle sine brukere, i oppsett som passer for hvilken enhet de bruker på den tiden. Vi i Tennet.no bruker slike responsive design når vi lager våre nettsider!

Så, hvis vi har responsiv design, så har vi virkelig kommet fram i den mobile fremtiden, ikke sant? Vel, ikke helt. Problemet er at mange mobile opplevelser fortsatt ikke er der, og i stedet er bare mobilvennlige, i motsetning til mobil først. Fra e-handel nettsteder til service-baserte nettsteder, kan dette være problematisk.

Tenk på mobil-vennlig design som det absolutte minimum som kreves i disse dager. Nettstedet fungerer på mobil, selv om det i virkeligheten kanskje er en omorganisert versjon, en opplevelse som ble oppfattet av skrivebordet. Nå tenk på mobil først som et skritt videre enn dette minimumet av brukervennlighet – et nettsted som er laget for mobil fra begynnelsen. Alt som er mobilt først, er nødvendigvis mobilvennlig, siden det ble designet spesielt med hensyn til mobile enheter som standard.

Så, hva er argumentene for å gå utover mobilvennlig å bli mobil først?

1. Mobil blir det vanlige

Når det var standard å bruke skrivebordsmaskiner og skjermstørrelser, var det fornuftig å designe først for den erfaringen. Skrivebord var på den tiden hvor de fleste nettbrukerne leste sidene fra, og hvor de fleste salg eller forbindelsene tok sted, og virksomheter ble med rette fokusert på den spesifikke opplevelsen.

I lang tid var mobil fortsatt ikke tenkt på som en seriøs plattform for en skikkelig nettopplevelse, og mange antok at brukerne ikke kom til å ville utføre mer komplekse oppgaver på sine mobile enheter, men etter hvert som enhetene ble mer og mer sofistikerte, forbedret brukervennligheten seg og hastigheten ble raskt nok til å utføre de samme oppgaven på mobilen som de fleste brukte skrivebordskjermen til tidligere. Slik at det ble nødvendig å gjøre nettsider for mobiler like bra som de gamle skrivebordssidene. Mer enn halvparten av alle søkene som er gjort på Google, gjøres via mobilenheter. I mange næringer kan mobil andelen av trafikken langt overstige 50%. Det er mange amerikanere – opptil 20% av befolkningen i enkelte inntektsgrupper – for hvem en mobil enhet er den eneste enheten de bruker for å få tilgang til nettet hjemmefra.

Disse tallene taler for at mobil, og ikke skrivebord, blir den nye standarden, og designing bør tilpasses dette skiftet.

2. Mobil først løser skaleringsproblemene

Plassen er svært begrenset når det gjelder å designe for mobil, noe som betyr at erfaringer som er oppfattet for skrivebordet, ikke alltid kan være riktig nedskalert for å fungere på mindre enheter. Resultatet kan være en mobilopplevelse som bare ikke er like nyttig eller så interessant som skrivebordet, og en som etterlater 50% eller mer av brukerne med en dårligere enn planlagt opplevelse av nettstedet ditt.

Når opplevelsen er laget for mobil, er det derimot ingen risiko for å designe noe som ikke kan justeres oppover for å møte behovene til skrivebordet. Du kan legge til flere funksjoner når du skaler opp til skrivebordet, men kjernen av det du prøver å få frem på nettsiden, formålet med det, det blir oppfattet også på mobil, og det vil alltid være i stand til å bli oppfattet der.

3. Mobil først krever fokus

Design for mobil er en utfordring i seg selv, og utformingen med en mobil først tilnærming er enda mer en utfordring. Det er en ting å designe en desktop-opplevelse og finne kreative måter å få det til å fungere for mobil, men det er en helt annen ting å rekonstruere hele designprosessen ved å begynne med den minste skjermen og skalere opp.

Å ta en mobil først tilnærming kreves det mye fokus og oppmerksomhet på brukerens behov, og det krever at selskapet må finpusse på det som er mest avgjørende for dets budskap og innhold. Det er ikke plass til prangende apper og forfengelighet. På en måte gir en mobil først tilnærming sjansen til å fjerne distraksjoner og destillere opplevelsen ned til det som virkelig betyr noe.

Vi i tennet.no, vil jobbe med dere for å oppnå denne nye typen fokus på mobil først tankegangen, slik at du får kommunisert ditt buskap til kundene som nå bruker mobilen mer og mer for internett tilgang!

tennet, Design av hjemmeside i Bergen, fornuftig nettside design, rimelig nettside design, prisgunstig nettside  design. Søkemotoroptimalisering av nettside, lage hjemmeside bedrift, nettside design, nettside design i Bergen, lage hjemmeside for bedrift, profesjonell hjemmeside. webside design, ny hjemmeside wordpress, hjemmeside bedrift, lage nettside, hvordan lage hjemmeside,tenet.no, hjemmeside design pris, nettside design tennet.no, vedlikehold av nettsider, Nettside pris kalkulator, WEBTJENESTER, Design & utvikling av websider, lage brukervennlig nettsider, Hva koster en nettside, Hva koster søkemotoroptimalisering (SEO), Hva koster vedlikehold av websider, Søkemotoroptimalisering (SEO), VEDLIKEHOLD AV HJEMMESIDE, internettbyrå, totalleverandør av webtjenester, Lage hjemmeside, nettside pris, pris på nettside, hjemmeside pris, nettside design pris, hva koster en nettside, webside pris, lage hjemmeside pris, lage nettside, nettside design pris.

synlig , lage brukervennlige nettsider,  Ryddige nettsider , nettsidedesign. En god nettside, Websiden, tilpasningene, lager responsive nettsider,  responsivt design, Hva er responsive nettsider.

 

automatisk skjermstørrelsen, brukeropplevelse, nettsidene, maobilvennlige, mobiltilpasset. oppretter brukervennlige nettsider, publiseringsløsning, WordPress,  (CMS)-platform. gratis support og opplæring, administrasjon av nettsidene, gratis webhosting, gratis domenenavn , gratis webhotell, epostkontoer ,
SEO tilpassede nettsider, SEO tilpasset,  Søkemotoroptimalisering (SEO), rangering på søkemotorens resultatsider, drift av nettsider, sikkerhet , vedlikehold av nettsider, hjemmeside kontrakt. starte nettbutikk

automatisk pris-kalkulator, priskalkulatoren ,  beregne hvor mye en nettside koster, Utviklingsmodell, Ny nettside? , målgruppe, Design og utvikling, sidelayout, Lansering og testing, nettstedet , Pakkeløsning, WordPress løsning, Kontaktskjema, galleri, kart fra Google. Rask levering, Stilrent og moderne design, branding fra idé og konsept,  forretningen,  komplett løsning med høy kvalitet til rimelig pris. «Fornøydhetsgaranti»

Lage Nettbutikk, starte Nettbutikk, drive nettbutikk, velfungerende nettbutikk , administrasjonsløsning ,

fleksible betalingsløsninger. Pengemaskin, Ny nettbutikk? 

Markedsføring med SEO, Kom øverst på søkemotorer!, øker synlighet i søkemotorene

, langsiktig strategi, organisk søk, Search Engine Optimization,  bedre synlighet , resultatsider, få nettsiden til topps hos Google/Bing.

topplassering ,  potensielle kunder, søkeatferd , Annonsering på Google (AdWords), skreddersyr , Følg 3 trinn til å bli mer synlig på søkemotorer, SEO pris, Forbedring av hastighet.

«On-page»-SEO, Nøkkelordforskning, Bruk av nøkkelord i overskrifter og innhold, Bruk av nøkkelord i nettadresser, Optimalisere innhold, Optimalisere titteltags, Bruk av gode Meta-beskrivelser, Lage intern link-building. «Offpage»-SEO: Redusere fluktfrekvens (forbedre brukeropplevelse), Social media marketing (SMM), Integrere sosiale medier, Grå lue (gray hat) ekstern lenkebygging. Bedriftsidentitet

A til Å for nyoppstartede bedrifter, et strålende tilbud, nyetablert forretning,  å bli kjent og synlig, nytt firma tiltrekke oppmerksomhet  visuell kommunikasjon. utvikling av nettstedet. designerteam .

stjele oppmerksomheten, Beste prisene på markedet. Grafiske elementer

Velg grafiske elementer som du ønsker å ha.

Design av logo, Design av visittkort, Design av brosjyre, Design av meny, Design av e-postmall, Design av innlegg i sosiale medier, Design av Twitter-banner, Design av Pinterest-grafikk, Design av Google+-forside, Design av YouTube-kanalgrafikk, Design av presentasjon, Design av skrivebordsbakgrunn, Design av blogg-grafikk, Design av informasjons grafikk, Design av plakat, Design av gavekort, Design av etikett, Design av brev overskrift, Design av linkedin-banner, Design av invitasjon, Design av fotomontasje, Design av Facebook-banner, Design av konvolutt, Design av kalender,

50% rabatt på ny nettside/nettbutikk. Vedlikehold av nettside & nettbutikk . NETTSIDE DRIFT, nettløsningene , tette sikkerhetshull . Vedlikehold (Sikkerhet), datahjelp i bergen

Sikkerhetskopi Forebygging av spam Testing av funksjonalitet, Oppdatering av rammeverk, Forebygging av hack, Oppdatering av funksjoner

Redigering av innhold, Endring av utseende. Legge til, fjerne elementer, eller redigere webside-oppsett.

Hva koster vedlikehold av nettside og nettbutikk? Engangsbetaling, Drift av nettside og nettbutikk.

Spesielle funksjoner, Kontaktskjema, Bildegalleri, kart fra Googl.e, Blogg, Flere språk, Søke mulighet, Online chat. Forum, Medlemssider – registrering, Nyhetsbrev mulighet, Bestillingsskjemaer, Rating system (Innhold-vurdering), Sikkerhet og brannmur, Ikoner for å justere tekstørrelse, Integrasjon mot sosiale medier, Knapper for deling på sosiale medier. WordPress Maler

Nettbutikk funksjoner, Betalingsløsning (PayPal)Betalingsløsning (Visa)Produkt skalerbarhet, Integrering mot PostNord og Bring, Produkt sortering og filtrering, Produkt vurderinger og anmeldelser, Produkt Kategoriering, Rabattordninger, Viktige produkter, WooCommerce-abonnementer, Bestillingsskjemaer, Produktpakker, Forsendelsessporing, Google Product FeedSikkerhet (SSL-kryptering), Pris av din nettbutikk

– Kreativt & Digitalt Byrå i Bergen | En Komplett Løsning Med Høy Kvalitet 

www.tennet.no/

Vi har lang erfaring innen branding fra idé og konsept, gjennom design og innhold, til lansering og vedlikehold. «100% fornøydhetsgaranti»

 

– Nettsidedesign i Bergen | Ny nettside? Vi Lager Nettsider på  1 – 2 – 3 

www.tennet.no/nettside-design/

3 trinn mot din nye nettside | Nettside design pris Bergen | pris på hjemmeside | lage nettside WordPress | lage hjemmeside for bedrift | lage blog

 

Hva koster en nettside i 2018? Pris på en webside? Hjemmeside pris? 

www.tennet.no/bestilling-nettside-design/

Her kan du selv beregne pris på en nettside og bestille enhetene som passer til ditt behov. Hvor mye koster en nettside? Hjemmeside pris? Pris på webside?

 

 

– Lage nettbutikk på 1 – 2 – 3 | Starte nettbutikk? 3 trinn mot ny nettbutikk 

www.tennet.no/lage-nettbutikk/

Ønsker du å lage nettbutikk, men er usikker på prosessen videre? Få alt på ett sted! Nettbutikk, betalingsterminal og datakasse i samme system.

 

– Hva koster en nettbutikk i 2018? Pris på en nettbutikk? Nettbutikk pris? 

www.tennet.no/bestilling-lage-nettbutikk/

Du kan selv beregne pris på en nettbutikk og bestille enhetene som passer til ditt behov. Hvor mye koster en nettbutikk? nettbutikk pris? Pris på nettbutikk

 

– 3 trinn til å komme øverst på søkemotorer! (Google & Bing) ***** 

www.tennet.no/markedsforing/

Hvordan bli mer synlig på nett? Markedsføring med SEO. Komme øverst på google, SEO pris, første side på google, nettside SEO, søkemotoroptimalisering.

 

– Vi Hjelper Deg Å Treffe Dine Mål | Ta Gjerne Kontakt Med Oss! 

www.tennet.no/kontakt/

Webjenester (Design, Drift, SEO) | Grafiske Tjenester (Firmaprofilering, Motion Graphics). Ta gjerne kontakt med oss dersom du/dere lurer på noe.

 

– Pris På Vedlikehold Av Websider i 2018 (Nettside Drift) ***** 

www.tennet.no/drift-av-nettside-og-nettbutikk/

Vi i TenneT tilbyr nettside drift innen vedlikehold og redigering av hjemmeside for å sikre at din nettside/nettbutikk fungerer som forutsatt.

 

– Datahjelper.no | Reparasjon Av Datamaskin | Datahjelp i Bergen 

reparasjon.tennet.no/

Trøbbel med IT-utstyret? Vi hjelper deg med reparasjon av datamaskin i Bergen. Har du treg PC? Sikkerhetskopi, Reparasjon (datahjelp), Raskere PC.